Arbejdsmiljøarbejdet

Arbejdsmiljøet i butikker, supermarkeder og varehuse har ikke alene betydning for medarbejdernes trivsel, men også for butikkens drift. Et godt arbejdsmiljø bidrager bl.a. til lavere sygefravær, mindre personaleudskiftning og færre omkostninger som følge af ulykker og arbejdsbetingede lidelser.

 

Få styr på arbejdsmiljøet med godt samarbejde og gode rammer for arbejdsmiljøarbejdet. Læs om arbejdsmiljøorganisation og få inspiration til arbejdsmiljøarbejdet her på siden.

 

Når I skal gennemføre Arbejdspladsvurdering (APV), er der masser af hjælp at hente på siden. Få gode råd om, hvordan I gennemfører APV, hvilken APV metode I kan bruge, og find APV tjeklister, APV spørgeskemaer og handlingsplaner målrettet butikker, supermarkeder og varehuse.

 

Instruktion og oplæring er vigtigt i det forebyggende arbejdsmiljøarbejde, og du kan på siden finde pjecer, tjeklister, instruktionsfilm og læringsværktøjer til brug for oplæring og instruktion af butikkens personale. Materialet kan også bruges til at sætte fokus på gode arbejdsvaner.
 

Søger, vent venligst...
Ingen resultater...
Send denne side til en ven eller kollega.