Denne side er udarbejdet for undervisere på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Siden indholder supplerende undervisningsmateriale udarbejdet af BFA Handel.
Undervisningsmaterialet kan bruges som supplement til det øvrige undervisningsmateriale på arbejdsmiljøuddannelsen og benyttes på de hold hvor der er deltagere fra detailhandels-området.
Formålet er at give undervisere og deltagere mulighed for at tage relevante arbejdsmiljøemner op og på den måde bidrage til at gøre undervisningen så tæt på deltagernes dagligdag som muligt.

Undervisningsmaterialet består af en række cases samt tilhørende underviservejledning. 
 

CASES


De forskellige cases tager udgangspunkt i nogle typiske opgaver, som sikkerhedsorganisationen kan blive stillet over for i deres daglige arbejdsmiljøarbejde. Der er mulighed for at vælge mellem relevante arbejdsmiljøemner inden for forskellige butikstyper og beskæftigelsesområder.
I casematerialet findes der også inspiration og vejledning til udarbejdelse af andre cases med udgangspunkt i arbejdsmiljøforholdene inden for detailhandelsområdet.
 

UNDERVISERVEJLEDNING


I underviservejledningen findes der en oversigt over, hvilke arbejdsmiljøforhold og tilhørende regler, der bør kommes ind på under løsningen af den enkelte case. Derudover henvises til relevant litteratur, hvor der kan hentes viden og inspiration til løsning af casen.
 

 

 

Søger, vent venligst...
Ingen resultater...
Send denne side til en ven eller kollega.