Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø handler om, hvordan man har det på sin arbejdsplads. Der er en række forhold som har særlig betydning for det psykisk arbejdsmiljø. Fra menupunktet "Trivsel" bliver du ledt over på BAR Handels særlige website om psykisk arbejdsmiljø - www.detdumaerker.dk, hvor du finder film til møder og undervisning, metoder til at arbejde med at udvikle det psykiske arbejdsmiljø samt masser af inspiration til konkrete tiltag alt efter om du er arbejdsgiver/leder eller medarbejder.


Konflikter med butikkens kunder kan ikke altid undgås, hviklet kan påvirke jeres psykiske arbejdsmiljø – men I kan lære at håndtere konflikterne på en måde, som både medarbejdere, ledelse og kunder kan være tilfredse med. Her på siden finder I vejledning om konflikthåndtering og en mødepakke med film og læringsværktøj, så I selv kan holde møder og lære at håndtere konflikter.


Røveri og butikstyveri kan desværre heller ikke helt undgås. I kan her hente vejledninger, pjecer, film og læringsværktøjer om, hvordan I forebygger og tackler røverier. Ligesom I også finder vejledning om, hvordan I forebygger og håndterer butikstyverier.

 

 

Søger, vent venligst...
Ingen resultater...
Send denne side til en ven eller kollega.