Medlemmer af udvalgene 

Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU

Annette Hoffmann, Chefkonsulent DI og Fællessekretær for udvalget

Allan Moesgaard Kristensen, Forbundskonsulent Fødevareforbundet NNF

Michael Jensen, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Foods

Dan Kolding, Senior Vice President, Production and supply Chain, Danish Crown Foods

Dennis Nielsen, Arbejdsmiljørepræsentant Tican Fresh Meat, Thisted

Flemming Kristiansen, Arbejdsmiljøkoordinator Tican Fresh Meat

Ivan Smith, COO Danish Crown Beef

Jesper Z Kock, Chefkonsulent DI

Johnny Kristensen, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Beef, Holsted

Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef Lederne

Martha Holme, HR chef Tican Fresh Meat

Morten Bisgaard Andersen, Forbundskonsulent Fødevareforbundet NNF

Morten Pedersen, Senior Director, Danish Crown Group EHS & Sustainability

Per Hansen, Forbundssekretær Fødevareforbundet NNF

Per Laursen, Vice President Production Danish Crown

Peter Thorup, Arbejdsmiljørepræsentant Danish Crown Pork, Horsens

Rikke Dencker Aagaard, Director Danish Crown EHS & Sustainability 

Torben Z Kock, Fabrikschef Tican Fresh Meat, Thisted

  •  

Kødindustriens Arbejdsmiljøudvalg, KAU

Annette Hoffmann, Chefkonsulent DI og Fællessekretær for udvalget

Jesper Lund Larsen, Miljø- og arbejdsmiljøpolitisk konsulent 3F

Lars Poulsen, Konsulent Danske Slagtermestre

Per Hansen, Forbundssekretær Fødevareforbundet NNF